fejek2

cegbemutato

Cégbemutató

Az Atlas GEO Kft. az ipari környezetvédelem területén tevékenykedő mérnöki vállalat. Szakértő csapatunk több évtizedes gyakorlattal vesz részt a környezeti károk megelőzésében és felszámolásában.

Fő profilunk az ipari környezetvédelem; a csővezeték-, tartály- és gátvédelem; valamint a geotechnika. Innovatív megoldásainkat, szaktudásunkat és jelentős kivitelezői kapacitásunkat különböző célcsoportok figyelmébe ajánljuk: szakterületünkön belül teljes körű szolgáltatást nyújtunk az építőipar, a létesít- ménygazdálkodással foglalkozó szervezetek, a közlekedési vállalatok és az ipar különféle ágazataiban működő cégek számára.

Elkötelezettek vagyunk az ipari környezetvédelemmel kapcsolatos fenntartható fejlődésben. Kiváló referenciáink, hosszú távú partnerkapcsolataink és elégedett ügyfeleink egyre növekvő száma igazolja, hogy a fenntarthatóság nem csupán követendő szemléletmód, hanem egyben megtérülő befektetés is a környezettudatos vállalatok számára.

Célunk, hogy az Atlas GEO Kft. hírnevét megőrizzük, folyamatosan megújuló mérnöki megoldásainkat és innovatív termékeinket széles körben megismertessük, valamint a hazai piacok után a külpiacokon is bevezessük.